Persondatapolitik

Ansvar

Mindfulness Akademiet kan ikke på nogen måde drages til ansvar for de ting, som medlemmerne lægger op på siden

Cookies

Mindfulness-Center-Danmark siden anvender cookies. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Logstatistik

Logstatistik bruges på Mindfulness-Center-Danmark og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades osv. Logstatistik anvendes for at optimere websitet og dets funktionaliteter. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med personlige oplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, email-adresse mv.

Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år efter opsigelse af profilen, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig eller opretholde din profil på sitet. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger ej heller Dankort/Visa kort oplysninger. Som registreret hos mindfulness-center-danmark.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os pr. e-mail. Den dataansvarlige er Mindfulness Akademiet®.

Der tages forbehold for opdateringer og ændringer i salgsbetingelserne.

Disse Vilkår og din brug af Mindfulness-Center-Danmark er underlagt dansk lovgivning.

Enhver tvist, der opstår under disse Vilkår eller som følge af din brug af Mindfulness-Center-Danmark skal afgøres ved Københavns Byret.

SKRIV TIL OS

Du kan sende os en besked her. Men hav tålmodighed med os. Der kan godt lidt tid, inden vi svarer.

Sending

©2017 Mindfulness Akademiet

Log ind med dine oplysninger

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account