Betingelser for køb i shoppen

Produkter og tjenester udbydes af Mindfulness Akademiet®, CVR-nr. 36422440.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt ændringer i specifikationer og udsolgte produkter.

Bestilling

Du kan bestille varer via webshoppen. Vi kan desværre ikke modtage ordrer via telefon eller mail.

Alle priser på websitet angives i danske kroner (DKK) inklusive moms. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter og told, men ekskl. fragt/porto. Alle aftaler indgås på dansk.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på:

1. Find den/de varer du ønsker og læg det ønskede antal i ”kurven” ved at klikke på ” Læg i kurv”

2. Når du er færdig med at handle kan du “Gå til kurv”  og rette antal af bestilte varer – eller du kan gå direkte til ” Bestilling” og afgive din bestilling – husk at sætte flueben i boksen ved ” Jeg accepterer Købsvilkår og -betingelser” når du har læst vore betingelser ellers kan du ikke klikke på ”Gennemfør ordre” for at gå til betaling.

 

Betaling

Betalinger med kreditkort til mindfulness-akademiet.dk foregår via Stripe. Når du betaler med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. For yderligere oplysninger henvises til www.stripe.com.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun stripe.com, som mindfulness-akademiet.dk er godkendt af, der kan læse dem. Hverken mindfulness-akademiet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene og disse gemmes ikke i en cookie.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Alle priser er opgivet i Danske kroner (DKK).

I webshoppen kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort, Visa, MasterCard, JCB, Maestro og Paypal.

Forsendelse

Vi sender med GLS eller Posten. Prisen for forsendelsen afhænger af vægten på din bestilling. Webshoppen regner selv prisen ud. Du kan aldrig blive afkrævet mere, end du har godkendt din bestilling til.

Forsendelse Udland (herunder Grønland og Færøerne)
Kontakt os pr. mail. Forsendelse til udlandet sker kun mod forudbetaling. Forsendelse til udland er efter taksterne hos Post Danmark. Der tages forbehold for at der skal betales told og anden afgift i modtagerlandet.

 

Levering

Leveringen sker 1-5 arbejdsdage efter, vi har modtaget bestillingen fra webshoppen. Såfremt der sker forsinket levering grundet tredjemand, bedes du kontakte mindfulness-akademiet.dk, således at vi kan efterlyse forsendelsen eller fremsende en ny inden udløbet af en ny rimelig frist. Såfremt varen er i restordre/udgået fra forlag mv. – vil du hurtigst muligt blive kontaktet med henblik på en forventet leveringsdag eller om du ønsker at annullere bestillingen.

Digitale produkter (E-bøger, e-lydbøger, on-line forløb) leveres som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage. Mailen indeholder enten produktet som PDF eller et download link. Dette link kan ikke gensendes, så du skal sørge for at  gemme linket. Hvis det digitale produkt er et produkt, der leveres over en periode fremgår det af salgsoplysningerne. Leveringen af digitale produkter er gratis. E-bøger og E-lydbøger indeholder digital vandmærkning som sikring af ophavsretligt materiale. Det digitale vandmærke beviser, at de filer du downloader, tilhører dig. Al kopiering, udover til dit eget private brug er ulovligt. Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer.

Workshops, kurser og events:
Køb af billetter til workshops, kurser eller events kan ikke fortrydes og kan ikke refunderes. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads eller billet til en anden.

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Mindfulness Akademiet®. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt til eget personlige brug. Videresendelse, formidling eller salg er ikke tilladt.

 

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via webshoppen, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres eller sende den tilbage til os. Dette gælder kun fysiske produkter og ikke billetter til workshops, foredrag, arrangementer mv.
Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af køber. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du blive kontaktet pr mail, når vi har modtaget varen, så du kan få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Varen skal sendes til adressen:

Mindfulness Akademiet®
Fladsåvej 13, Appenæs
4700 Næstved

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank eller via dit betalingskort. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi evt. kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

 

Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.  Du skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket er maks. to måneder efter at manglen er opdaget. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige forsendelsesomkostninger fra Postdanmark, mod at vi modtager en kopi af kvitteringen senest 8 dage efter vi har godkendt din reklamation. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og at du får en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine forsendelsesomkostninger. Ved reklamation indleveres eller sendes vare til:

Mindfulness Akademiet®
Fladsåvej 13, Appenæs
4700 Næstved

Virksomhedsoplysninger
Mindfulness Akademiet ApS
Fladsåvej 13, Appenæs
4700 Næstved
Tlf: 55719675
Mail: info@mindfulness-akademiet.dk
CVR 36422440

Disse Vilkår og din brug af Mindfulness-Center-Danmark er underlagt dansk lovgivning.

Enhver tvist, der opstår under disse Vilkår eller som følge af din brug af Mindfulness-Center-Danmark skal afgøres ved Københavns Byret.

SKRIV TIL OS

Du kan sende os en besked her. Men hav tålmodighed med os. Der kan godt lidt tid, inden vi svarer.

Sending

©2018 Mindfulness Akademiet

Log ind med dine oplysninger

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account