Betingelser for køb af medlemskab

Abonnementer

Alle priser oplyses i Danske Kroner inkl. moms.

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode forud. Kvittering for trækket tilsendes per email. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at gå ind på din klubprofil og melde dig ud.
Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede evt. udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Ved udløb eller udskiftning af betalingskort, skal du sørge for at opdatere dine betalingsoplysninger i din profil. Hvis vi efter 3 forsøg ikke kan trække det månedlige beløb lukkes din profil automatisk. Vi påtager os intet ansvar for evt. fejl eller slettede oplysninger og filer i den forbindelse.

Indgåede abonnementer eller medlemskaber kan ikke fortrydes, men opsiges. Allerede indbetalte beløb kan ikke returneres, men der bliver ikke trukket flere betalinger efter opsigelsen. Opsigelsen gennemføres af medlemmet selv i medlemmets egen profil.

Fotos

Når du deltager i arrangementer, workshops, klasser, begivenheder osv. i centret kan vi godt finde på at tage et billede af dig, som vi kan bruge på vores hjemmeside, Facebook side eller andre sociale medier. Du må endelig sige til, hvis du ikke ønsker, at vi skal tage billeder eller offentliggøre dem.

Betaling

Betalinger med kreditkort til mindfulness-akademiet.dk foregår via Stripe. Stripe gemmer dine kortoplysninger for at kunne trække betalingen hver måned. Betalingen trækkes automatisk hver måned. Hvis betalingen fejler pga. ændre kortoplysninger, afvist betaling, udløbet betalingskort eller lignende vil vi fremsende en mail med opfordring til rette fejlen. Hvis fejlen ikke rettes, f.eks. kortet ikke opdateres, vil systemet automatisk lukke for profilen. Mindfulness-Center-Danmark er ikke ansvarlig for evt. fejl eller slettede filer mv. i forbindelse med en sådan lukning.

Når du betaler med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. For yderligere oplysninger henvises til www.stripe.com.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun stripe.com, som mindfulness-akademiet.dk er godkendt af, der kan læse dem. Hverken mindfulness-akademiet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene og disse gemmes ikke i en cookie.

Disse Vilkår og din brug af Mindfulness-Center-Danmark er underlagt dansk lovgivning.

Enhver tvist, der opstår under disse Vilkår eller som følge af din brug af Mindfulness-Center-Danmark skal afgøres ved Københavns Byret.

SKRIV TIL OS

Du kan sende os en besked her. Men hav tålmodighed med os. Der kan godt lidt tid, inden vi svarer.

Sending

©2018 Mindfulness Akademiet

Log ind med dine oplysninger

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account