Betingelser

Generelle betingelser

Betingelser og kontrakt. Mindfulness Center Danmark. © Mindfulness Akademiet®

Kære læser,

Nu må du endelig ikke blive bekymret – men især på et univers som dette, er der en masse ting, vi skal prøve at tage højde for – og en masse betingelser. En kæmpe bunke bunke rettigheder og forpligtelser.

For at gøre det bare en smule overskueligt, har vi prøvet at dele betingelserne lidt op i forskellige punkter. Her læser du de mere generelle betingelser – og så kan du gå på opdagelse i de forskellige underpunkter.

I bund og grund er der ingen grund til bekymring, sålænge du opfører dig venligt og hensynsfuldt. Det samme lover vi at gøre. Vi kan garantere dig, at vi ikke vil misbruge din tillid og at vi aldrig vil sælge eller videreformidle dine data til tredjemand. Dette naturligvis kun, hvis virksomheden skulle blive solgt, men her lover vi dig, at det vil indgå i salgsbetingelserne, at køber skal optræde på samme måde, som vi gør.

Uanset om du har temperament til at læse det hele igennem eller ej, vil vi gerne gøre dig ekstra opmærksomme på det, vi kalder Betingelser for god opførsel.

Det er disse betingelser dit daglige brug af siden er baseret på. Og det er dette, vi kalder at opføre sig venligt og hensynsfuldt. Disse betingelser er vigtige.

Hvis du læser betingelserne vil du måske opdage, at vi beder om rettighederne til alt det, du lægger op. Det er kun for at få lov til at have det på siden. Vi kommer aldrig til at “tage” dine profilting, videoer, billeder etc. Men vi er pga. lovgivningen nødt til at skrive det sådan.

Du er naturligvis meget velkommen til at komme med input eller idéer, hvis du ser bliver inspireret undervejs.

Her finder du de forskellige betingelsesgrupper:

Betingelser for god opførsel

Betingelser for køb på shoppen

Betingelser for køb af medlemskab

Persondatapolitik

Mindfulness-Center-Danmark forsøger at holde sitet kørende sikkert og fejlfrit, men vi kan ikke garantere dette på nogen måde. Som bruger og medlem af sitet bruger du mindfulness-center-danmark på egen risiko. Mindfulness-Center-Danmark er ikke ansvarlig for handlinger, indhold, oplysninger eller data fra tredjeparter og enhver bruger af sitet friholder os og alle vores ansatte, bestyrelse, juridiske rådgivere mv. for ethvert krav eller skade, kendt eller ukendt, der måtte opstå i forbindelse med et krav, du har mod sådanne tredjeparter. Mindfulness-Center-Danmark eller Mindfulness Akademiet ApS eller disse ansatte eller bestyrelser er ikke ansvarlige overfor dig i forbindelse med tabt fortjeneste eller andre følger heraf, hverken direkte eller indirekte skader eller hændelser, der opstår ud af eller i forbindelse med mindfulness-center-danmark eller Mindfulness Akademiet ApS. Vores samlede erstatningsansvar, der opstår i forbindelse med denne erklæring eller Mindfulness-Center-Danmark sitet i al almindelighed kan og vil ikke på noget tidspunkt overstige 500 kroner eller det beløb, du har betalt os i de seneste tolv måneder.

Ved at bruge og tilgå Mindfulness-Center-Danmark accepterer du, at vi har ret til at indsamle og bruge indholdet og oplysningerne i henhold til datapolitikken, som til enhver tid kan ændres.

Alle vores rettigheder og forpligtelser i denne erklæring kan frit overdrages af os i forbindelse med fusion, opkøb eller salg af aktiver samt ved lov eller på anden vis. Intet i denne erklæring må forhindre os i at overholde loven. Denne erklæring giver ikke tredjeparter begunstigede rettigheder. Vi forbeholder os alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet til dig. Du skal overholde alle gældende love, når du bruger eller tilgår Mindfulness-Center-Danmark.

Vi tager forbehold for uvarslet ændring af dele eller alle betingelserne her og på øvrige dele af sitet.

Mindfulness Center Danmark er et varemærke tilhørende Mindfulness Akademiet ApS og rettighederne hertil må ikke krænkes eller misbruges på nogen måde. Mindfulness Akademiet® er et registreret varemærke tilhørende Mindfulness Akademiet ApS.

Disse Vilkår og din brug af Mindfulness-Center-Danmark er underlagt dansk lovgivning.

Enhver tvist, der opstår under disse Vilkår eller som følge af din brug af Mindfulness-Center-Danmark skal afgøres ved Københavns Byret.

 

Næstved, september 2016

SKRIV TIL OS

Du kan sende os en besked her. Men hav tålmodighed med os. Der kan godt lidt tid, inden vi svarer.

Sending

©2018 Mindfulness Akademiet

Log ind med dine oplysninger

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account