Mindfulness Center Næstved

 

Mindfulness Center Næstved - Elin Henriette Bettina

 

Mindfulness Center Næstved er det første center, der er åbnet i Danmark.

 

Det ligger på Omøvej 6A – 4700 Næstved. Smørhullet mellem Næstved Centrum og Næstved Havn. Tæt på stationen, indfaldsveje og som nævnt centrum.

Den daglige ledelse af centret er hos de tre musketerer, som vi kalder dem.

Musketererne er Elin Karbech, Bettina Bruun og Henriette Kløvborg Dan, som du kan se på billedet her. Alle tre er uddannede Mindfulness Practitioners og Advanced Practitioners fra Mindfulness Akademiet og ovenikøbet også uddannede yogalærere med hver deres yoga-speciale.

Elin, Bettina og Henriette kører selv nogle hold i Mindfulness Center Næstved og udover disse tre dygtige mennesker, kan du møde Qi Gong lærer Karina Viljoen, Body SDS behandler og instruktør Kris Andersen, Puk, Ann-Louise og mindfulness ekspert Flora Eriksen.

Centret er indrettet med en skøn sal på ca. 100 kvm. stor garderobe og hyggelig café med automatisk espresso maskine, bibliotek og udstilling af varer fra shoppen.

Centret er udstyret med Mindfulness Center Danmark låsesystemet, så du med din Full Circle medlems-nøglebrik selv kan åbne døren ind til centret og til garderoben alle dage mellem 6.30 og 21.00.

Hvis du ikke er Full Circle medlem endnu, er du velkommen til at lave en aftale med Elin, Bettina eller Henriette om at kigge forbi og høre om alle fordelene. Du er også velkommen en fredag mellem 15 og 17, hvor der er åbent hus, caféhygge og ind i mellem lækker live musik.

Du kan maile til naestved@mindfulness-center-danmark.dk eller ringe på telefon 21 36 94 40.

 

Mindfulness Center Næstved

Omøvej 6A

4700 Næstved

Telefon 21 36 94 40

 

Der er masser af aktiviteter hver uge i Mindfulness Center – se hvad du kan her – og se kalenderen her.

 

Følg med på vores Facebook side her.

 

Full Circle medlemmer kommer gratis ind og som Circle medlem får du 50% rabat på alle billetpriser. Du er også velkommen som ikke-medlem, så betaler du blot fuld pris for din billet.

 

Her kan du se lidt billeder fra Mindfulness Center Næstved:

Mindfulness Center Næstved

 

Mindfulness Center Næstved

 

Mindfulness Center Næstved

 

SKRIV TIL OS

Du kan sende os en besked her. Men hav tålmodighed med os. Der kan godt lidt tid, inden vi svarer.

Sending

©2018 Mindfulness Akademiet

Log ind med dine oplysninger

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account