Aktiviteter

Der sker masser af ting i Mindfulness Center Næstved

 

Du kan f.eks. deltage i….

 

Morgen meditation - Mindfulness Center Næstved

Drop-In Morgen Mindfulness Meditation

Hver eneste hverdagsmorgen er der drop-in morgen meditation i centret fra kl. 7.00 til kl. 7.45. En fantastisk måde at starte dagen på, inden du skal møde på job, studiet eller bare skal møde dagen, som den kommer. Det er drop-in meditation, så du behøver ikke at møde præcis fra starten ligesom du også godt må liste af før slut, hvis du skal nå at møde et sted før. Sålænge du går stille ind og ud, er alt muligt.

 

Blid yoga i Mindfulness Center Næstved

Mindfulness Yoga

Der er flere yoga programmer i løbet af ugen. Blide yogastræk, der vækker din krop og gør den klar til dagens opgaver og gøremål. Hvad med at komme til morgenyoga og få den bedste start på dagen – det er der hver eneste hverdagsmorgen. Vi arbejder altid med blid mindfulness yoga, så der er ingen præstation eller svære balanceøvelser. Det er kun blide stræk, hvor fortællingen ligger i selve bevægelsen og strækket og ikke præstationen. Så alle kan være med i yoga i Mindfulness Center Næstved.

 

IMG_6893

Stilhedsmeditation

Hver onsdag aften slutter vi dagen af med en stilhedsmeditation fra kl. 19.45 til 20.15. Det er i stilheden, vi hører, hvad fremtiden kalder os til at gøre. Men stilhed er ofte en ren luksus i vores tid. Denne midtuge stilhedsoase er vidunderlig til at komme lidt hjem til dig selv.

 

Qi Gong og energi

Qi Gong

Karina holder to Qi Gong klasser i løbet af ugen. Qi Gong er kinesiske helse og energiøvelser. Det er en bevægelseskunst, der forbedre din balance, koordination og koncentration og som nænsomt styrker dig. Qi Gong har en beroligende og afstressende virkning, der også giver indre ro og harmoni. Gi Gong er en sammensætning af Qi, som betyder livskraft og Gong, som betyder at skabe eller kultivere. Karina Viljoen er uddannet Qi Gong lærer og Mindfulness Practitioner fra Mindfulness Akademiet.

 

Body SDS Kris Andersen - Mindfulness Center Næstved

Body SDS

Body SDS træner og behandler Kris Andersen står for Body SDS klasserne hver onsdag aften. Body SDS træningen træner kroppen op fra bunden – især de små muskler, der normalt ikke trænes. Kris kombinerer træningen med vejrtrækningsteknikker og kropsbevidsthed, så du kommer ned i kroppen og får sluppet tankerne. Du vil få bedre kropskontakt, mere rank holdning, bedre balance og udholdenhed. Alle kan være med hos Kris.

 

Meditation gruppe - Mindfulness Center Danmark

Mindfulness

Hver torsdag er der en mindfulness session, hvor vi taler om mindfulness principperne og øver åndedræt og forskellige praktiske øvelser, der sætter dagens tema i perspektiv. Godt til både at lære om mindfulness og til at vedligeholde din praksis. Alle kan være med. Du vil møde forskellige undervisere, bl.a. Flora, Henriette, Bettina, Elin eller andre.

 

Mindfulness Center Næstved Mor/barn Mindfulness.

Mindfulness for mor & baby

Et lille frirum med din lille ny. Fra 0 mdr til 6 mdr. En time med blid yoga og kropskontakt. Nærvær og anerkendelse. En helt fantastisk måde at være sammen for mor og barn, hvor I kun er tilstede med jer og i dette absolutte nu.

 

Børne yoga - Mindfulness Center Næstved

Børneyoga

Om lørdagen kan du tage dit barn (alder 4-9 år) med til børneyoga med Elin. Her er der både sjov og leg og yoga flettet ind på en skøn, legende måde, som børnene elsker. Når du som voksen er Full Circle medlem, tager du bare børnene med – du kan hygge i caféen imens.

 

Hygge i cafeen. Mindfulness Center Danmark. © Mindfulness Akademiet®

Åbent hus og hygge hver fredag.

Musik, samvær og hygge. Hver fredag ml. kl. 15 og 17 holder vi Musik og Nærvær og åbent hus. Slut ugen af med en dejlig kop te eller friskbrygget kaffe og måske lidt god musik. En meditation eller god samtale. Vi gør det, der lige falder os ind og ind i mellem er der live musik i salen. Eller kom forbi og få en snak om dine muligheder som medlem.

 

Spændende foredrag i dit Mindfulness Center

Månedsworkshop/foredrag

Hver første søndag i måneden er der workshop i Mindfulness Center Næstved. Forskellige temaer og indhold. Og forskellige foredragsholdere eller gæstelærere. Se i kalenderen, hvem der kommer og hvad der sker. En billet koster altid 300 kroner — halv pris for Circle medlemmer og GRATIS for Full Circle medlemmer.

 

 

Som Full Circle medlem har du gratis adgang og fortrinsret* til alle aktiviteter. Som Circlemedlem får du 50% rabat på deltagerprisen. Som ikke medlem kan du købe en billet til aktiviteten til fuld pris.

Du booker plads/bestiller billet på selve begivenheden. Se kalenderen her og book plads.

 

* Fortrinsret ift. Circle- og ikke-medlemmer. Begrænset antal pladser har Full Circle medlemmer fortrinsret, sålænge pladser haves. Dvs. hvis alle pladser er taget af Full Circle medlemmer er der ikke garanti for plads, selv om du er Full Circle medlem, så book altid tidligt, hvis du vil være med.

 

 

 

SKRIV TIL OS

Du kan sende os en besked her. Men hav tålmodighed med os. Der kan godt lidt tid, inden vi svarer.

Sending

©2018 Mindfulness Akademiet

Log ind med dine oplysninger

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account